Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da okullarda uyum eğitimi başladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, tüm sınıf ve kademelerde 11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9'uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları bugün başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)

Erzincan’da Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı kapsamında okullarda ilk ders zili çaldı. Tüm kademelerde ise 11 Eylül’de ders zili çalacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023- 2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi ile ilkokul 1 ve liselerin 9’uncu sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları bugün başladı. 8 Eylül’e kadar sürecek uyum programı dahilinde okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıf öğrencileri okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Erzincan Ziya Gökalp İlkokulu okul bahçesinde aileleri ile birlikte erken saatlerde hazır bulunan öğrencileri Erzincan Gençlik Merkezi gönüllüleri palyaço kıyafetleri ile karşılayarak sürpriz yaptılar. Ardından belirlenen sınıflarına yapılan anonslar ile öğretmenleri ile birlikte balonlarla süslenmiş sınıflarına geçtiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, ayrıca öğrenciler için toplam bin 166 farklı kitaptan oluşan yaklaşık 192 milyon ücretsiz ders kitabı ve yardımcı kaynağı okullara dağıttı.