Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da düzensiz göç ile mücadele aralıksız devam ediyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzincan genelinde düzensiz göçle mücadele çalışmalarını aktif bir şekilde sürdürüyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde yürütülen operasyonlarla, Göçmen Kaçakçılığı yaptığı belirlenen şahısların faaliyetleri deşifresine yönelik yapılan çalışma sonucu 3 kişi göz altına alındı.

Konu ile ilgili Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce Göçmen Kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen şahısların faaliyetlerinin deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda; K. D., E.A. ve O.B. isimli şahısların; Türkiye’ye yasa dışı yollarla girdiği değerlendirilen göçmen şahısları, 16. ….ve 19. …. plakalı araçlar ile öncü-artçı şekilde; doğu illerinden alarak batı illerine götürebilecekleri bilgisi İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile paylaşılmıştır.

Alınan bu bilgi neticesinde; 16…… ve 19…… plakalı araçlar Erzincan ili Tercan ilçesi uygulama noktasında durdurulmuştur. Araçta yapılan kontrollerde; ülkemize yasa dışı yollarla girdiği değerlendirilen düzensiz göçmenler olduğu tespit edilmiştir. Araçta bulunan K.D., O.B., ve E.A. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır” denildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünce, düzensiz göçle mücadelenin ve göçmen kaçakçılığı suçuna iştirak eden veya organize eden kişi ve yapıların tüm yönleriyle ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.