Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da dev ekran karşısında sürpriz evlilik teklifi

Erzincan’da yaşayan ve okulunun bitmesini bekleyen yaklaşık 5 yıldır arkadaş olan Burak Demir kız arkadaşı Büşra Bayat’a sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Erzincan’da yaşayan ve okulunun

Burak Demir, akşam saatlerinde Erzincan Dörtyol Cumhuriyet Meydanında Erzincan Belediyesine ait dev ekranda kendisini canlı olarak gören kız arkadaşına kompetiler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaptı.  

Arkadaşları ile yaptığı plan doğrultusun da kız arkadaşını akşam saatlerinde Dörtyol Cumhuriyet Meydan’ına davet eden Burak Demir, Erzincan Belediyesine ait dev ekranda kız arkadaşının gelmesi ile birlikte yakılan kompetiler eşliğinde evlilik teklifi yaptı. 

Büşra Bayat, hiç beklemediği bir anda evlilik teklifi aldığını ve büyük şaşkınlık yaşadığını belirterek; biz 5 yıldır arkadaşız. Ben üniversitede okuyordum bu yıl bitirdim. Burak’ta okulunu bitirince planımızda evlilik vardı ama burada yapılan teklif benim için çok büyük sürpriz oldu. Ömrüm boyunca unutmayacağım. Sizlerinde huzurunda tekrardan teklife EVET diyorum. İnşallah düğünümüze de sizleri bekleriz” dedi.

Burak Demir ise okulunu tamamladığını işe başlaması ile evlilik planını yaptıklarını söyleyerek biz Büşra ile 5 yıldır arkadaşız. Büşra’da üniversiteden mezun oldu. Bende arkadaşlarla konuştum teklifim çok sürpriz olmalı diye. Bugün burada sizlerinde huzurunda evlilik teklifimi yaptım. Evet demesi ile bir kez daha mutlu oldum. Burada teklifim öncesinde Erzincan Belediyemizin ekranı kullanmamıza izin vermesinden dolayı Belediye başkanımızı ve belediye çalışanlarımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnşallah düğünümüze de davet edeceğiz” dedi. Burak Demir sürpriz evlilik teklifini birlikte planladığı arkadaşlarıyla paylaştı.