Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da değişim arzusu ve isteği kapalı mekânlara sığmıyor

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Halit Paşa Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan

Halit Paşa Mahallesinde Erzincan’da değişim başlıyor diyen Çakır şu ifadelerde yer verdi “Erzincan’daki kardeşlerimizin geleceğe daha bir umutla baktığını bunu onların gözlerinde görmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Görüyoruz şahit oluyoruz ki Erzincan’da değişim arzusu ve isteği kapalı mekânlara sığmıyor sokaklara taşıyor sağ olun var olun diyorum.

31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimin Halit paşamıza Erzincan’ımıza Erzincan’ımızın bütün ilçelerini ve Türkiye’mizde bütün şehirlerimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Seçilecek olan arkadaşlarımızın geleceğin şehirlerini inşa etmek üzere yapacakları çalışmalarda her birine şimdiden kolaylıklar diliyorum başarılar diliyorum bizler de Erzincan’da diğer siyasi parti adayları ile birlikte şehrimizi geleceğe taşımanın gayret ve çabasını hep birlikte ortaya koyuyoruz.

Bu kaybeden olmayan bir yarış sonunda millet ne derse desin Erzincan halkı ne karar verirse versin hiçbir kişinin kaybetmeyeceği sonunda Erzincan’ın sonunda gençlerimizin sonunda Erzincan’da yaşayan herkesin kazanacağı bir seçim olacak inşallah. Bu bundan önceki seçimlerde de böyle oldu bugün de böyle olacak gelecekte de inşallah bu şekilde tezahür edecek. Biz tüm unsurları ile genci ile yaşlısıyla kadınıyla erkeğiyle Erzincan’daki bütün mahallelerimizde yaşayan bütün kardeşlerimizle birlikte birlik beraberlik içerisinde hep birlikte Erzincan’ız diyoruz. Kıymetli kardeşlerim bizler belediye seçimlerinde yarıştığımız için belediye hizmetlerinden bahsediyoruz ve diyoruz ki Erzincan’ın geçmiş yıllarda içerisinde bulunduğumuz dönemde 2004 yılından 2019 yılına kadar ben ve benimle birlikte Erzincan’a hizmet eden arkadaşlarımızla birlikte beraberce yürüttüğümüz hizmetlerle yapılan yatırımlarla bir noktaya getirdik.

 MİLLETE EFENDİLİK YOKTUR MİLLETE HİZMETKÂRLIK VARDIR

Erzincan’da o yıllarda şehri kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla engellisiyle vatandaşlarımızla öğrencilerimizle işçisiyle memuruyla geleceğe taşımanın hep birlikte mücadelesini verdik. Bizler sizlerin belediyeye gelmesini beklemeden mahalle meclisi programları ile halk günü programlarıyla Beyaz masa ile kent iletişim merkezi ile esnaflarımızla defalarca yaptığımız toplantılarla sivil toplum kuruluşları ile ve şehrin tüm paydaşları ile birlikte geleceğin Erzincan’a dair kimin ne Fikri varsa onu alarak hayata geçirmenin çabası ve gayreti içerisinde olduk. Bizim yönetim anlayışımız buydu siz ne yaparsanız yapın insanların fikirlerini düşüncelerini değer vermezseniz o fikir ve düşünceleri ciddiye almazsanız dikkate almazsanız elinizin tersiyle iterseniz sandıkta bu milletin önüne geldiğinde bu millet de o gün size cevap verir sizi elinin tersiyle iter. Millete efendilik yoktur millete hizmetkârlık vardır. Diye konuştu.