Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Cumhur İttifakı istişare toplantısı gerçekleştirdi

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimine Cumhur ittifakı olarak girecek olan Erzincan’da Başkan Aksun Cumhur ittifakı il başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

31 Mart 2024 tarihinde

Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğini gittiği her yerde söyleyen ve Erzincan’da dayanışmanın gücünü hep gösteren Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, cumhur ittifakı ortağı olan AK Parti il başkanı Çetin, Özyurt, Kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Toplantıda Cumhur İttifakı olarak birlik ver beraberlik mesajları veren AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyesi adaylarının konuşmalarının ardından konuşan Erzincan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun; Birliğin Gücüyle bu kadim şehir Erzincan için çok daha güzel çalışmaların altına imza atacaklarını ve hep birlikte Erzincan için yan yana çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İstişare toplantısında konuşmasının devamında başkan Aksun; Erzincan’da birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşadıklarını ve bu dayanışmanın şehrin ruhuna yansıdığını ifade etti. “Erzincan’da birlik ve beraberliğin her zaman bereketini yaşadıklarını ve bu dayanışmanın şehrin ruhuna yansıdığını ifade eden başkan Aksun, “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti teşkilatımıza teşekkür ederim. Her şey Erzincan Yüzyılı için” diyerek, Birlik ve beraberliğimizin şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.