Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 80 litre sahte alkol ele geçirildi

Vatandaşların can güvenliği ve sağlığını tehdit eden ve büyük miktarda vergi kaybına uğramasına neden olan yasa dışı faaliyetlerinin sona erdirilmesi amacıyla eş zamanlı yapılan operasyonlarda Erzincan’da 80 litre sahte alkol ele geçirildi.

Vatandaşların can güvenliği ve

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından kaçak-sahte alkol satışı ve imal eden şahıslara yönelik KOM Daire Başkanlığı koordinesinde operasyon gerçekleştirildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; kaçak – sahte alkollü içki ve yasadışı alkollü içki imalatında kullanılan başta etil alkol olmak üzere ürünlerin ticaretinin engellenmesi ve toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin azaltılması amacıyla operasyon gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen alkollü içki kaçakçılığı/sahteciliği operasyonu kapsamında, Erzincan’da sahte alkol üretimi yapıldığı tespit edilen şüpheli H.K. isimli şahsın ikameti ve eklentilerinde yapılan aramada toplam 80 litre sahte alkol ele geçirilmiştir. Şüpheli H.K. isimli şahıs hakkında tahkikat adli makamlarca yürütülmektedir” denildi.