Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 28 bin 900 Kg Menşei belli olmayan karışımlı petrol türevi madde ele geçirildi

Akaryakıt kaçakçılığının önlenmesi adına Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 28 bin 900 Kg Menşei belli olmayan karışımlı petrol türevi madde ele geçirildi. 2 şüpheli yakalandı.

Akaryakıt kaçakçılığının önlenmesi adına

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Erzincan il genelinde 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında; Akaryakıt Kaçakçılığının önlenmesi faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile bir operasyon gerçekleştirdi.

Erzincan-Sivas Karayolu üzerinde yapılan denetimlerde (Ş.Ö.) ve (Y.K.) isimli şahsıların kullanmış olduğu akaryakıt tankerlerinde yapılan aramada; toplamda 28 bin 900 Kg Menşei belli olmayan karışımlı petrol türevi madde ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce adli makamlara sevk edilen (Ş.Ö.) ve (Y.K.) şüpheli şahısların işlemleri adli makamlarca devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan açıklamada; “Suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” denildi.