Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Sağlık çalışanları Futbol turnuvası sona erdi

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ve 24 takımın katıldığı Sağlıkçılar Futbol Turnuvası, Işıkpınar spor tesislerinde oynanan final maçı ile tamamlandı.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında sağlık personelleri arasında kaynaşmayı arttırmak amacıyla Kasım ayı başlarında 24 takımın katılımı ile “100. Yıl Sağlık Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Erzincan il genelinde 24 takımın katıldığı 100. Yıl Sağlık Futbol Turnuvası, Göktürk Spor ve Erzincan ADSEAH arasında oynanan final müsabakasıyla sonlandı.

Işıkpınar spor tesislerinde oynanan final müsabakasında Erzincan ADSEAH takımını 3-1 yenen Göktürk Spor, turnuva şampiyonu oldu. Turnuvada Erzincan ADSEAH ikinci, Tercan 112 ASİ takımı ise üçüncü oldu.

Oynanan final Maçına Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Gençlik Spor İl müdürü Volkan Burak Mumcu, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, sporcular, aileleri ve futbolseverler katıldı.

 100. Yıl Sağlık Futbol Turnuvası, Göktürk Spor ve Erzincan ADSEAH arasında oynanan final müsabakasında derece yapan kulüp ve sporculara Erzincan Valisi Hamza aydoğdu tarafından kupa ve madalyaları verildi.