Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Polisi UYUMA uygulaması hakkında bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Uyuşturucu ile mücadelede farkındalık kazandırmak, bilgilendirmek ve etkin mücadelede bulunmak adına UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirmelerde bulunuyorlar.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

30 günde 10 bin 76 vatandaşa ‘UYUMA’ uygulaması hakkında farklı alanlarda bilgilendirme, bilinçlendirme eğitimi veren polis ekipleri; “Aile sevgisi çocukların uyuşturucu bağımlılığından korunmasında önemli rol oynar. Çocuklarımızı dinleyelim, onlara zaman ayıralım, sevgimizi hissettirelim ve onları gözlemlemeyi unutmayalım. Tüm dünya çocuklarını kendi çocuğu gibi gören kolluk birimlerimizin bu mücadelesine sende farkındalığınla destek ver ve mücadeleye katkıda bulun.’UYUMA’ uygulaması ile uyuşturucu ticaretini doğrudan ve en hızlı şekilde bildirin” diyerek el broşürleri dağıttılar. 
 
Erzincan’da vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını söyleyen vatandaşlar, “Erzincan güvenli bir şehir, çok rahat bir şekilde gezebiliyoruz. Erzincan’ın güvenliği adına ekiplerin bu çalışmasını çok güzel bulduk. Erzincan’ın tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ederiz” diye konuştular.

İçişleri Bakanlığı tarafından yerli imkânlarla geliştirilen “Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu  (UYUMA) Projesi, 2022 Eylül ayında hayata geçirildi. Güvenlik güçlerinin uyuşturucu ile mücadelesinde vatandaş desteğini en üst seviyeye çıkaran uygulama, sanal marketler üzerinden akıllı cep telefonlarına yüklenebiliyor