Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Ergan’da güvenlik onlara emanet

Ergan Dağı Kayak Merkezinde Erzincan İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekipleri vatandaşların güvenli bir şekilde sportif faaliyetlerde bulunabilmesi için tüm birim ve ekipmanlarıyla hazır.

Ergan Dağı Kayak Merkezinde

Ekipler 2024 yılı kayak sezonunda vatandaşların sporlarını güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için günün her anında tıbbi ilk yardım ve psikolojik destekte bulunuyor. Ekipler Ergan Dağı Kayak Merkezinde koordineli bir şekilde olası bir arıza durumunda telesiyejlerde mahsur kalan vatandaşların kurtarılmasında, anında müdahale ve güvenli bir yere ulaştırılmasında tam teşkilat hazır bulunuyor.

Ergan Dağı Kayak Merkezinde Türkiye Kayak Federasyonunca düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonasında Yarışma süresi boyunca aktif olarak çalışma yürüttü.

Erzincan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ayrıca yarışma boyunca açtıkları stantta vatandaşlara kadına ve çocuğa yönelik şiddet olaylarının önüne geçebilmek amacıyla oluşturulan KADES uygulaması ile çevre ve yaban hayatın korunması amacıyla oluşturulan HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme çalışmalarında bulundu.

Jandarma ekiplerinin Ergan Dağının zorlu kar şartlarına uygun giydiği kıyafet, teçhizatlar ile Jandarma köpeği tüm kayak severler tarafından yoğun ilgi gördü. Kayak severler Jandarma ekipleri ile fotoğraf çekebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.