Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Emniyeti Asrın Felaketini Unutmadı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli 11 ilin doğrudan etkilendiği asrın felaketinin 1’nci yıldönümünde Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü hazırladığı videolu mesaj ile birlik ve beraberliğin, kardeşliğin önemini millet olarak bir kez daha gösterdi.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş

Türkiye, 6 Şubat 2023’te karanlık geceye uyandı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin acısıyla sarsıldı. 14 milyon vatandaş doğrudan etkilenirken, 53 bin 537 kişi hayatını kaybetti.
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü yayınladığı video mesaj ile yürekleri ısıttı. Mesajda; Yaşanan depremde 11 il ağır hasar alırken, Türkiye’de tek yürek oldu. Erzincan’da da deprem bölgesine yardım tırlar, personel desteği gönderilmişti. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü de deprem bölgelerine maddi manevi destekte bulunmuştu.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Kilis, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Elazığ. Büyük acının üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen sarsıntısı hâlâ yüreğimizde devam etmekte. Sizlerle aynı makûs talihi pek çok kez yaşamış şehrin polisleri olarak bu günlerde omuz omuza olmanın, sırt sırta vermenin, birlik, beraberlik ve kardeşlik şuuruyla hareket ederek yaralarımızı daha hızlı sarabilmenin öneminin bilinciyle;  Erzincan Emniyet Müdürlüğü olarak Asrın felaketinin ilk gününden itibaren Deprem bölgelerinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 91 ekip ve bin 488 personelle görev alınmış, ayrıca depremden etkilenen tüm illerimize acil temel ihtiyaç, gıda, giyim ve hijyen malzemelerin bulunduğu yaklaşık 10 bin adet yardım kolisi gönderilmiş ve nakdi destekte bulunulmuştur.

Cenab-ı Allah’tan bir daha böyle büyük acıların yaşanmamasını diliyor, bu elim faciada yaşamını kaybeden tüm meslektaşlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.