Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ’ de Turan Engin’in Erzincan türküleri seslendirildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Turan Engin’i Anma Gecesi ve Erzincan Türküleri programı düzenlendi. Programda seslendirilen Erzincan Türküleriyle katılımcılar unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda, Şef İlhan Akdeniz yönetiminde hazırlanan konserde Erzincan’ın yetiştirdiği değerli sanatçılardan merhum Turan Engin’in türküleri seslendirildi.

Programa Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Jandarma Komutanı Albay Veysel Yanık,  Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt,  İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, EBYÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri ve Erzincan Belediyesi yerel sanatçıların da yer aldığı orkestra ve solistler birbirinden farklı Erzincan türküleriyle katılımcılara unutamayacakları bir gece yaşattılar.