Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dr. Emrullah Akyüz, CHP’ den aday adaylığını açıkladı

31 Mart 2024 Yerel seçimler öncesinde partilerde aday adaylığı süreci devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan il teşkilatında Dr. Emrullah Akyüz Erzincan Belediye başkan aday adaylığı için müracaatını yaparak Erzincan’a belediyecilik anlamında hizmete adayım dedi.

31 Mart 2024 Yerel

CHP Parti il binasında gerçekleştirilen aday adaylığı basın açıklaması toplantısında ilk olarak konuşan, CHP Erzincan İl Başkan vekili Yalçın Tanrıverdi şu ifadelere yer verdi; “Bugün, devam eden yerel seçim sürecinde Belediye Başkanlığı için yeni bir adayımız var. Bildiğiniz gibi 2024 yerel seçim süreci Erzincan için devam ediyor. Süreç içerisinden Cumhur İttifakı’nın Erzincan’da tek adayla seçime girme kararı aldılar. Bu kararı biz parti olarak saygıyla karşılıyoruz ama vatandaş bazında değerlendirdiğimiz zaman ya da bizim vatandaş ile yaptığımız görüşmelerde siyasi iradeye ciddi anlamda bir mahkûmiyet, yönlendirme gibi bir algı oluşmakta. Bunu Erzincan içerisinde ilerleyen dönemlerde vatandaşın gereğini sandıkta yapacağını düşünüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Erzincan’da resmi olarak Partimize başvuruda bulunan bir arkadaşımız vardı. Yine aday olmak isteyen, düşünen birkaç arkadaşımız daha var, onlarla da görüşmelerimiz devam ediyor. Emrullah Bey’de görüştüğümüz arkadaşlarımızdan biriydi. Bugün bizleri onurlandırdı. Sizlerin huzurunda Emrullah Bey’e hoş geldin demek istiyorum” dedi.

CHP Erzincan İl Başkan Vekili Yalçın Tanrıverdi’nin konuşmasının ardında CHP Erzincan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunun ardından basın açıklaması yapan Dr. Emrullah Akyüz yaptığı konuşmasında; Cumhuriyet Halk Partisinden aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Erzincan’ımızı gerçek kimliğine kavuşturmak için seçimden önce vereceğimiz sözlerle ve projelerle Erzincan halkına israf etmeden şeffaf, katılımcı, dürüst ve paylaşımcı bir yönetim getireceğimizi, tarafsız bir şekilde Erzincan halkına hizmet edeceğimizin sözünü vererek bu yola çıkıyoruz.

Belediyemizin gelirlerini Erzincan halkı için harcamak ve yapacağımız projelerle Erzincan’ı Türkiye’nin parlayan bir şehri haline getirmek için hizmet edeceğimizin sözünü vererek bu yola çıkıyoruz. Erzincan halkının kendisi tarafından yönetileceği bir belediyeciliği savunuyoruz. Erzincan, Hiçbir siyasi partinin masalarda pazarlık konusu edebileceği bir şehir değildir ve olmamalıdır. Erzincan halkının, hiç kimsenin himayesi altında olmadığını ve olmayacağını göstermek için Alevisiyle, sünnisiyle Kürdüyle Türküyle solcusuyla sağcısıyla milliyetçisiyle muhafazakârıyla Erzincan’da bulunan her kesimin oyuna talibiz ve bunun için buradayız. Ben şimdiden emek veren ve verecek olan herkese çok teşekkür ediyorum, saygılarımı ve hürmetlerimi bildiriyorum. Rabbim yardımcımız olsun” dedi.

Basın açıklamasının ardından CHP İl Başkan Vekili Yalçın Tanrıverdi Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Dr. Emrullah Akyüz’e parti rozetini taktı. Basın açıklamasına katılan partililer açıklamanın ardından Dr. Emrullah Akyüz’ü tebrik ettiler.