Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur ittifakı, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti İl Teşkilatı, MHP İl Teşkilatı ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun ile birlikte esnaf ve Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerine katılan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’a önceki dönem AK Parti Milletvekili Sabahattin Karakelle’de eşlik etti.

Halitpaşa Caddesi’nde ki esnaf ziyaretlerine ilişkin olarak değerlendirme de bulunan AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman açıklamasında: “Cumhur İttifakı adayımız Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti İl Başkanlarımız, önceki dönem Milletvekilimiz Sebahattin Karakelle ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte Halitpaşa Caddesi esnaflarımızı ziyaret ederek hasbihâl ettik ve hayırlı işler temennisinde bulunduk. Her şey Erzincan için” dedi.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ZİYARET EDİLDİ

Milletvekili Karaman, Organize Sanayi Bölgesi ziyaretleri sonrasında ise yaptığı açıklamada: “Organize Sanayi Bölgemiz deki fabrikaları ziyaret ettik. Yatırımcılarımız ile biraya geldik. Üretim ve yatırımların artması için neler yapılması gerektiği noktasında istişarelerde bulunduk.  Erzincan’ımıza üretim ve istihdamda çok büyük katma değeri sağlayan fabrikalarımızı önemsiyoruz. Tüm yatırımcılarımıza hayırlı bereketli işler diliyorum; iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.