Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP yerel seçim saha çalışma ekibi Erzincan 'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez kararıyla 40 ayrı ilde aday belirleme gözlem heyeti oluşturuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Milletvekilleri ve PM üyelerinden oluşan heyet saha çalışması yürüterek doğru adaylar için rapor hazırlayacak. Erzincan’dan da saha çalışması için Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel görevlendirildi.

Kadim Durmaz’ ın koordinatörlüğünde yürütülen saha çalışması Erzincan İl Örgütünde partililerle buluşma ile başladı. Heyet İl, ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkan aday adayları, belediye meclis üyesi aday adayları, yerel Parlemonto dediğimiz il genel meclis aday adayları ile görüşmeler yaparak aday belirleme sürecinde CHP nin yerel seçimlerde başarısı için rapor hazırladı.

Meslek odaları, Sendikalar, muhtarlar, dernekler, Şehrin Dinamikleri, şehirle sembol olmuş değerleri ve sivil toplum örgütleri ile de görüşmeler yapan heyet toplumsal yapıya ve bölgenin yapısına göre gözlemler yaptı.

Erzincan CHP il Başkanlığında değerlendirmelerde bulunan Durmaz,  “partimizi iktidara götürecek ilk adım yerel seçimlerden geçiyor. Birlik ve beraberlik içinde, bölgenin yapısına uygun, Şehrül Emin olacak liyakatli adaylarla hep birlikte 31 Mart 2024 yerel Seçimlerini kazanacağız. Ülkemizde ve Erzincan’da belediye sayımızı arttıracağız. Sosyal demokrat belediyeciliği tüm ülkede devreye koyacağız.  Demokrasinin, hukukun, özgürlüklerin yara aldığı, yoksulluğun büyüdüğü bir süreçte demokrasiyi yeniden inşa etmek boynumuzun borcudur. Ülkemizin birleştirici gücü CHP olarak sahadayız, çalışacağız, üreteceğiz, şeffaf, aziz millete hesap veren, Ülkemizin kaynaklarını heba etmeden, herkese eşit mesafede durarak, Çalmadan ve Çaldırmadan bu yoksulluk düzenini değiştireceğiz.” dedi.