Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birliğin Gücüyle” Erzincan kazanacak

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler seçiminde Cumhur İttifakı olarak seçime girecek olan Bekir Aksun seçim çalışmaları kapsamında Kavakyolu Hamidiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek

Cumhur İttifakı adayı mevcut belediye başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kavakyolu Hamidiye Mahallesinde vatandaşlara seslenen Aksun mahalle sakinlerinden 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde destek istedi.

Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun’a AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, İl genel meclis adayları, Belediye meclis adayları ve partililerde eşlik etti.

İlk olarak vatandaşlara seslenen MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Kavakyolu’nun kararını verdiğini Cumhur İttifakına desteğini gösterdiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Ardından konuşmasını yapan AK Parti il başkanı Çetin Özyurt, AK Parti teşkilatları olarak Erzincan Merkezde AK kadrolar olarak verdiğimiz sadakat sözümüzle Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortak kararı ile desteğimizi göstermek için buradayız. İnşallah farklı bir şekilde seçimi kazanacağız” dedi.

VERİLECEK OLAN HİZMETİN TALİPLİLERİ OLARAK BİR ARADAYIZ

Son olarak konuşan Cumhur ittifakı adayı mevcut başkan Bekir Aksun; Cumhur ittifakı olarak Erzincan’da bugün ayaktayız ve verilecek olan hizmetin taliplileri olarak bir aradayız. Hep birlikte fikir birliği içerisinde birlik ve beraberliğimizi göstererek Kavakyolu’nda sizlerle bir aradayız. Aksun, sıkı bir şekilde birbirimize sarılmalıyız diyerek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi