Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz”

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan 26 dönem Erzincan Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyesi Sebahattin Karakelle; duaların en samimisiyle dünyanın dört bir yanındaki zulüm gören kardeşleri unutmamalıyız” dedi.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir

Karakelle mesajında, Kadir Gecesi’nin önemine vurgu yaparak, bu özel gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi gerektiğini, duaların en samimisiyle dünyanın dört bir yanındaki zulüm gören kardeşleri unutmamamız gerektiğini dile getirdi.

Mesajında özellikle Gazze’deki şiddet olaylarına değinen Karakelle, masum insanların katledilmesinin ve yaşanan zulmün derin üzüntü ve endişe verici olduğunu, Türkiye’nin mazlumların yanında yer almayı ve adaletin sağlanması için çaba göstermeyi önemsediğini ifade ederek uluslararası toplumun Gazze’deki insanlık dışı durumları sona erdirmesi gerektiğine inandığını belirtti.

Mesajında, Kadir Gecesi’nin dünya genelinde barış ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını temenni eden Karakelle, duaların sadece bireysel talepler için değil, dünyanın dört bir yanında adalet, barış ve huzur arayışı içinde olan herkes için olması gerektiğini vurguladı. Son olarak, duaların kabul olmasını ve ülkemizin ve dünyanın barış, huzur ve adalet içinde yaşamasını niyaz ederek mesajını tamamladı.