Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASDEP hane ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğü Aile Destek Programı (ASDEP) personeli arz odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini yerinde değerlendiriyor.

Erzincan Aile ve Sosyal

Yapılan ulusal hane ziyaretlerinde vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, talepleri doğrultusunda uygun sosyal hizmet modellerini, vatandaşlarımızın değişen ihtiyaçlarını, periyodik olarak devam eden hane ziyaretleri ile yakından takip ediyor.

Ayrıca gerçekleştirilen hane ziyaretlerinde Erzincan Valiliğince hayata geçirilmiş olan ve başarı ile uygulanan “Hızır Erzincan projesi” ile de başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere yaşlılar, engelliler ve dezavantajlı guruplar ziyaret edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’nun selamlarını iletip onlarla hemhal olup çaylarını içiyorlar. Diğer Kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili olan talep ve isteklerini anında ilgili kurumlara ileterek çözüm oluyorlar. Erzincan’ın hizmetinde olmaya devam ediyorlar.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce ziyaretler ile ilgili yapılan açıklamada; arz odaklı hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.