Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anagold 24Erzincanspor’da hafta içi mesaisi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor, ligin dokuzuncu haftasında 68 Aksaray Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 19:00’da başlayacak mücadeleyi Çorum bölgesinden orta hakem Ahmet Ecevit yönetecek

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta kıyasıya bir yarış sürerken doğu temsilcisi Anagold 24 Erzincanspor zirveden kopmamak için 68 Aksaray Belediyespor’u yenmek istiyor. İki şehir takımının mücadelesine sahne olacak maç Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanacak. 
BÜLENT AKAN: “YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK”
Kırmızı siyahlı temsilcimizin tecrübeli teknik direktörü Bülent Akan gazetemize yaptığı açıklamada, “Grupta yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki şartlar sağlansın. Özellikle hakemler hakkında hiç konuşmadık çünkü biz sadece adil bir yönetin istiyoruz. Maça gelince konuğumuz 68 Aksaray Belediyespor geçtiğimiz sezon bu lige çıktı ve iyi kadroları var ancak biz de Erzincanspor’uz. Onları büyük bir misafirperverlik içinde ağırlayacağız ancak puan olarak eli boş göndereceğiz.” Dedi.
İKİ TAKIM DA GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI FARKLI GALİP GELEREK ÜÇ PUANLA KAPATTI
Konuk 68 Aksaray Belediyespor geçtiğimiz hafta Etimesgut Belediyespor’u kendi evinde 3-0 gibi net bir skorla yenerek ligde 11. Sırada kendine yer buldu. Anagold 24Erzincanspor ise ligin güçlü ekiplerinde Düzcespor’u deplasmanda 6-0 gibi fantastik bir skorla devirmeyi başardı. Öte yandan 68 Aksaray Belediyespor’u ise bir dönem Beşiktaş’ı da çalıştıran renkli futbol adamı Önder Karaveli çalıştırıyor.