Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akyürek; “24Erzincanspor yalnız değildir”

Mevcut yönetim kurulunun 26.06.2023 tarihinde aldığı genel kurul kararı sonrasında 24Erzincanspor yönetimine adaylığını açıklayan Ömer Akyürek; 24Erzincanspor yalnız değildir” dedi.

Mevcut yönetim kurulunun 26.06.2023

18 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek olan 24Erzincanspor genel kurulu öncesinde kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Ömer Akyürek tüm delegeleri genel kurula davet ederek, bir hafta dahi kaybedecek zaman yok dedi.

Akyürek yaptığı açıklamasında; Erzincan’ımızın, herkesin, hepimizin ortak sevdası Erzincanspor’a bizlerde talip olduk. Eski futbol hakemi olan Akyürek, 15 yıl futbol hakemliği yaptığını farklı kategorilerde gözlemcilik yaptığını, sonrasında Futbol federasyonunda 6 yıl idarecilik yatıktan sonra 24Erzincansporda basın sözcülüğü, genel kaptanlık ve alt yapı sorumluluğu gibi kademelerde yöneticilik yaptığını belirterek bundan 3 ay önceki kurulda da adaydım” dedi.

Erzincanlı olduğunu belirten Akyürek, iş insanıyım. Emekli olduktan sonra inşaat üzerine yap sat ile uğraşıyorum. Futbola, futbol oynayana ve Erzincanspor’a sevdalı biriyim. Malumunuz Erzincansporumuz çok sancılı bir sürece girdi. Mevcut yönetim işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetimi bıraktıktan sonra biz talip olduk. Erzincansporumuz asla ve asla yalnız kalmaz ve kimse de yalnız bırakmaz. Bizim şehrimizin mihenk taşları var. Kesinlikle bu işi yapacak bir çok arkadaşımız var. Ben şahsım olarak bir 30 kişilik ekip ile göreve bismillah diyeceğiz. Başka yönetime talip olacak arkadaşlarımız da varsa yarın saat 19:00 da genel kurulumuz var. Aday olacak arkadaşlarımız da buyursun gelsinler. Genel kurulda delegelerimiz görevi kime layık görürse görevi alacak arkadaşlarımızla da çalışmaya hazırız.

Erzincansporumuz kanayan yaramız. Alınan karara göre bir gecikmişlik var. Geç başlasak da biz inşallah hızlandıracağız. Allah nasip ederse bu görev bizlere tebliğ edildikten sonra da en seri şekilde Erzincansporumuzu en ileriye götürmeye çalışacağız, Erzincanspor sevdalıları asla merak etmesin. Erzincan’ımızın çok iyi iş insanları var, Erzincansporu asla yalnız bırakmazlar. Herkes talip olabilir. Destek olacak arkadaşlarımız çok, taraftarlarımız merak etmesinler. Erzincanlılar Erzincanspor için para ile değil bedenleri ile bile sahip çıkarlar.

18. Temmuz Salı(yarın)gerçekleştirilecek olan genel kurula tüm Erzincanlı ve delegeleri genel kurula davet eden Ömer Akyürek; genel kurulun bir hafta dahi ertelenmesine zaman ve sabır kalmadı. Mutlaka tüm delegeler katılım sağlayarak genel kurulumuzu yapalım. Hemen ertesi günüde neler yapılacağı konusunda çalışmalar yapılsın. Tüm Erzincanspor ve Erzincan sevdalılarına çok teşekkür ediyor, genel kurula bekliyor saygılar sunuyorum”