Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan Milletvekili Karaman’dan Bakan Uraloğlu’na ziyaret

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlunu makamında ziyaret eden AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, “devam eden projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk” dedi.

Ulaştırma ve Alt Yapı

Milletvekili Karaman ziyaretinde Erzincan için bakanlık nezdinde taleplerini ileterek devam eden projelerle ilgili görüştü.

Ziyaretine ilişkin olarak konuşan Milletvekili Karaman açıklamasında: “Ankara’da, Erzincan’ımızın talepleri ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’yu makamında ziyaret ettik.

Devam eden Projeler kapsamında Sivas-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesine başlanması ve çalışmaların hızlandırılması, Refahiye-İliç-Kemaliye-Dutluca yolları ve tünelleri, Başköy-Çayırlı/Demirözü- Otlukbeli yolları, Refahiye-Erzincan yolu, Çatalçam yolu durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Planlanan projeler kapsamında ise İmranlı-Refahiye/Sakaltutan Tüneli be bağlantı yolları, Ahmediye tüneli ve bağlantı yolları, Erzincan-Kemah-İliç yolları ve bağlantı tünelleri hakkında konuşarak Erzincan’da Telefonların çekmediği bölgelerin listesi verdik. Çalışmalarının başlaması ve hızlandırılması için görüşlerimizi belirttik.

Milletvekili Süleyman Karaman Bakan Uraloğlu’na destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.