Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan SMA hastası Nilperi’ye anlamlı destek

24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, hafta sonu oynanacak olan maçın gelirini SMA hastası Nilperi’ye bağışlayacaklarını açıklayarak, Nilperi için destek çağrısında bulundu.

24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer

Anadgold 24Erzincanspor yönetimi SMA hastası Nilperi için duyarlılık çağrısında bulundu. 26 Kasım Pazar günü oynanacak olan 24Erzincanspor – Isparta spor maçında alınan biletlerin bütün gelirinin tamamını yönetim kurulu kararı ile Nilperi’nin tedavisi için bağışlanacağını duyurdu.

MAÇIN BÜTÜN GELİRİNİ NİLPERİ’YE BAĞIŞLAYACAĞIZ

24Erzincanspor kulüp başkanı Ömer Akyürek konuşmasında, “Bu hafta sonu oynayacağımız Isparta spor müsabakasının tüm gelirini SMA hastası kızımız Nilperi’ye bağışlayacağız. Şehirde ki bütün vatandaşlarımızı müsabakaya davet ediyorum. Müsabaka bilet ücretini henüz belirlemedik, yönetim kurlu üyelerimizle konuşup tekrar paylaşacağız. Fakat rakam ne kadar çok olursa, seyirci ne kadar çok gelirse, kızımıza o kadar çok gelir olur. Biz elde edilen gelirin tamamını Nilperi’ye bağışlayacağız. Bu konuya istinaden Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu da destek olacaklarını açıkladı. Nilperi’nin kampanyasının bütün şehirlere duyurmanın gerekli olduğunu vurgulayan Akyürek, “Nilperi, bu şehrin çocuğu, hepimizin evladı. Nilperi’nin tedavisinde destek olmakta şehir olarak görevimiz. Kampanyayı sadece Erzincan’a değil, tüm şehirlere yaymak gerekiyor. Bizler Nilperi’nin yanında olmak istiyoruz. Bütün dünya vazgeç dediğinde o sırada bir umut fısıldar, sakın vazgeçme der. Umut bizlere de fısıldadı, herkes Nilperi’ye umut olsun. Bütün Erzincan’ı bu müsabakaya davet ediyoruz. Kızımıza destek olalım, hep birlikte olalım.” dedi.

Nilperi’ye destek olmak amaçlı Isparta spor maçına tüm Erzincanlıları maça davet eden 24Erzincanspor teknik direktörü Bülent Akan, “Bu maç bizim için çok önemli. İnşallah bu maç galip gelip, maçı Nilperi ve ailesine hediye edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

24Erzincanspor takımında forma giyen oyuncular da Nilperi’ye destek çağrısında bulundular. 24Erzincanspor takım kaptanı Gencer Cansev, maçın önemine dikkat çekerek, “Pazar günü oynayacağımız maç bir önem daha kazandı bizim için. Hem lig sıralaması hem de Nilperi kardeşimiz için çok özel ve anlamlı bir maç olacak. Bu sebeple, bütün halkımızı hafta sonu maça bekliyoruz” dedi. 24Erzincanspor futbolcularından Furkan Işıkdemir’ de yaptığı konuşmasında bütün stadın doldurulması gerektiği vurgulayarak, “Alacağınız her bir bilet, umutların yeşermesi adına en büyük destekçimiz olacaktır. Bütün Erzincan halkını hem bize, hem de Nilperi kardeşimize destek olmak adına tribünlere bekliyoruz. Pazar günü bütün stadı doldurup birlik olalım.” dedi.

MAÇIN ÖNEMİ İKİYE KATLANDI

Kulüp yönetiminden 24Erzincanspor Kulübü Başkan Yardımcısı Sercan Karabulut, vatandaşları duyarlılığa davet ederek, “Nilperi için bir farkındalık yaratmak ve Erzincan halkına duyarlılık açısından mesaj verebilmek için lig sıralamasında özel bir maç olduğu için bu maçı seçtik. Hem katılımın hem de hasılatın yüksek olmasını bekliyoruz. Maçın önemi ikiye katlandı bizim için. Tüm Erzincan halkını bu maç için duyarlı olamaya davet ediyoruz.” dedi.

Son olarak Nilperi’nin babası Halil Güler ise kulübe desteklerinden ötürü teşekkür etti. Güler: “Geçen dönemde yine Erzincansporlu arkadaşlarımızın kendi bütçelerine göre katkıları olmuştu. Şimdi kulüp olarak böyle bir destekte bulundular. Aynı duyarlılığı ben bütün Erzincan halkından bekliyorum. Başkana, yönetim kuruluna, futbolculara ve bütün 24Erzincanspor’a teşekkürlerimi iletiyorum.”

24Erzincanspor kulüp başkanı Ömer Akyürek ayrıca tüm takım oyuncularının ve teknik heyetin imzalayacağı 24 numaralı formayı Nilperi’ye hediye edeceklerini söyledi.