Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor’da Sarıyer maçı hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmız gurupta 8. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Sarıyer’ konuk edecek olan 24Erzincansporda teknik direktör Bülent Akan takımın son durumu ve çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

TFF 2. Lig Kırmız

Sadece Ziya’da sıkıntı olduğunu alternatif oyuncuların olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Akan yaptığı konuşmasında; Ziya bu haftada oynayamayacak, haftaya büyük ihtimal hazır olmuş olacak. Gecen hafta deplasmanda oynadığımız Denizli spor 1. Ligde oynamış oyunculardan kurulu. Evet, genç oyuncular ama 3 yıldır beraber oynayan bir takım ve mili oyuncuları olan bir takım. Bu takıma karşı deplasmanda 3 net pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremedik ama sonuçta mağlup olmadan geldik. Dikkat ederseniz her hafta puanlamada, sıralamada bizle eş değerde takımlarla oynuyoruz. Bizim gurupta bir takım diğerini kesin yener mantığı çokta geçerli değil. Maçlar gerçekten zor geçiyor. Bu hafta da Sarıyer ile oynayacağız. Sarıyer sonradan kurulmasına rağmen süper ligden tecrübesi olan 4 oyuncusu var, ciddi bir takım ama mağlup olmayacak bir takım değil. Bizde ona göre çalışıyoruz, hazırlanıyoruz. Bizim şuan ki amacımız devreye kadar PLAY-OFF potasına girmek, devre arasında da takviyeler ile sezonu PLAY-OFF içerisinde bitirmek. Bunu başarabilecek güçteyiz. İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz.

Lige geç başladıklarını dolayısıyla ağır idmanlarını kamp döneminde yapamadıklarını söyleyen Teknik Direktör Bülent Akan; Yüksek nabızlı oynadığımız zaman hata oranlarımızda artıyor. Gol yollarında ki sıkıntımız bu. Yoksa oyuncularımız çok yetenekli. Dediğim gibi yüksek nabızlı oynadıkları için gol vuruşlarını yapamıyorlar. Bunu da en kısa zamanda aşacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var, çok beklemeyeceğiz sadece birkaç maç seri galibiyete ihtiyacımız var. Bu haftada taraftardan desteğimizi alırsak çok güzel haftalar bizi bekliyor” dedi.

Oynadıkları 7 hafta içerisinde oynadıkları takımlar içerisinde şu kötü, bu zayıf diyeceğimiz hiçbir takım yoktu. Bundan sonra oynayacağımız takımlar arasında da bunu söyleyeceğimiz takım yok. Bizler maç seçmekten ziyade her maça aynı şiddette hazırlanmamız gerektiğini düşünüyorum. Böyle düşünürsek daha sağlıklı ilerleriz diye düşünüyorum” dedi.