Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor'da Kastamonu spor hazırlıkları sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor, ilk hafta aldığı üç puanın olumlu etkisiyle deplasmanda oynayacağı Kastamonu spor maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Anagold 24Erzincanspor Teknik Direktörü Bülent Akan: “Kafamızda yaptığımız plan şuydu, sıfırdan bir takım kurmak yerine, birbiriyle oynamaya alışkın bir oyuncu grubu oluşturduk, çünkü vaktimiz azdı.”

FUTBOLCULARIMIZA VE TEKNİK EKİBİMİZE ÇOK GÜVENİYORUZ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, yaptığı açıklamada iyi bir takım olduklarını söyleyerek: “Ligin henüz başındayız. Bu zorlu süreçte elimizi taşın altına koyduk. İyi bir takım oluşturmaya çalıştık. Bize destek veren başta Erzincan halkına ve herkese teşekkür ediyoruz. Bu takım Erzincan’ın takımı. Bizler sadece gönüllü olarak bu görevi yapan insanlarız. İnşallah 24Erzincanspor’umuzu daha güzel yerlere getireceğiz.” Dedi.

İYİ BİR TAKIMIZ

Teknik Direktör Bülent Akan ise yaptığı açıklamasında; “Bildiğiniz gibi sezonu kendi sahamızda açtık. Ligin açılış maçları, ilk maçlar her zaman zor geçer. Biz de iyi bir takımız. Elimizden geldiğince hazırlanmaya çalıştık. İnegöl de bu ligin önemli takımlarından biri. Biz kazandık. Doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz. Allah da yardım etti kazandık. İnşallah bu süreci iyi bir şekilde önümüzde ki Kastamonu maçında da devam ettirmek istiyoruz. Kastamonu takımı da iyi bir yatırım yaptı. Onlar da iddialı bir ekip konumundalar.”

BİRBİRİYLE OYNAMAYA ALIŞKIN OYUNCU GRUBUNU BİR ARAYA GETİRDİK

Açıklamasını sürdüren Akan: “Biz planlama yaparken kafamızda yaptığımız plan şuydu, sıfırdan bir takım kurmak yerine, birbiriyle oynamaya alışkın bir oyuncu grubu oluşturduk. Çünkü vaktimiz az, bütçemiz de kısıtlıydı. Bu açıdan daha hızlı tepki almak için böyle bir yol haritası çizdik. Çünkü lig uzun bir maraton, 37-38 maç oynanacak. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar bizim elimizdeydi. Bu maçlarda oyuncuların durumunu ve sistemimizi görmek istedik.” Dedi.

SÜRECİ İYİ İDARE EDEBİLİRSEK NEDEN OLMASIN

Futbol takımlarında tüm etkenlerin iyi idare edilmesi başarıyı getirir diyen tecrübeli teknik adam, “Süreci iyi idare edip, iyi yönetmemiz lazım. Burada sadece kulüp yönetimini kastetmiyorum. İlin yöneticileri, taraftar, kulüp, yönetimi, teknik ekip ve oyuncu grubu hep birlikte bu süreci iyi yönetmemiz lazım. Önümüzde kesin illa şampiyonluk hedefi yok. Ancak görüntü itibariyle her geçen gün oyunumuzu geliştirirsek neden olmasın. Play off hattında yer alabiliriz. Devre arası durumumuza bakarız. Yukarılarda bir yerlerde kendimize yer bulursak devre arası nokta atışı transferler yaparız. Çok zor bir şey değil. Yeter ki takımımıza sahip çıkılsın, doğru işler yapalım. Gerisi gelecektir zaten.” Diyerek sözlerini tamamladı.