Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporda hedef galibiyet

Anagold 24Erzincanspor ligin 5. Haftasında bugün Menemen spor’u ağırlayacak. İki güçlü ekibin mücadelesine sahne olacak olan maçın başlama saati ise 19.00 olarak açıklandı.

Anagold 24Erzincanspor ligin 5.

Hakem Batuhan Gültek’in yöneteceği maçta özellikle taraftar desteğine ihtiyacı olan kırmızı siyahlılarda taraftara çağrıda bulunuldu, yönetim kurulu yapmış olduğu açıklamada: “12. Adam, olmazsa olmazımız taraftarımızdan ricamız stadyumu doldursunlar ve bizi desteklesinler. Bizler elimizden geleni yapıp onlara 3 puanı hediye etmek istiyoruz.”

TFF 2. Lig kırmızı grupta ilk dört hafta geride kalırken temsilcimiz Anagold 24Erzincanspor topladığı 7 puanla 5. Sırada bulunuyor. Lige büyük umutlarla ve yaptığı pahalı transferlerle giren Menemen spor ise 4 maçta 4 puan alarak beklentilerin altında kaldı.

Taraftarları maça davet eden Kulüp Başkanı Ömer Akyürek maç öncesi yapmış olduğu açıklamada: “Maç maç gidiyoruz. Takımımızda moraller iyi. Futbolcularımız özverili ve hırslı. Önümüzde çok zorlu bir maç var ancak zaten bu grupta her maç zordur. Kolay maç yoktur. Şimdi bize düşen bu güzel stadyumu doldurup bu şehrin takımını desteklemektir.” diyerek sözlerini tamamladı.