Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor yeni sezona 3 puan ile başladı

TFF 2. Lig kırmızı gurup 2023-2024 sezonu ilk maçında sahasında kendi sahasında İnegöl sporu konuk eden 24Erzincanspor ikinci yarıda güzel futbol ve atılan gol ile sahadan 1-0 galip ayrılarak seona 3 puan ile merhaba dedi.

TFF 2. Lig kırmızı

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan ve Hakan Ülker, Kürşathan Akın ve Oğuz Akyüz hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleden 1-0 galip ayrılan 24Erzincanspor taraftarına 3 puan hediye etti.

Her iki takımında vasat bir oyun sergilediği ilk yarıda taraflardan gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor rakip İnegöl spora pozisyon vermezken kendisi kanatlardan kurduğu baskıya 63. Dakikada Hakan Demirci ile sonuç buldu ve 1-0 öne geçti.

Gol sonrası beraberlik için öne çıkan İnegölspor da arkada verilen boşlukları iyi kullanan ve kontra ataklara hızlı çıkan 24Erzincanspor bulduğu birçok pozisyonu değerlendiremeyince mücadele ev sahibi takım 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezonun il maçına taraftar fazla ilgi göstermezken protokolün ilgisi gözden kaçmadı. Mücadeleyi izleyen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’ya taraftarlarda yoğun ilgi gösterdi.