Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor İlk yarı durdu 2. Yarı vurdu. PLAY OFF ’a adım adım

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 22. Hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Soma sporu ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden 24Erzincanspor 4. Sıradaki yerini koruyarak PLAY-OFF mücadelesine devam dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı

PLAY mücadelesini sürdüren 24Erzincanspor gurubun iddialı takımlarından Soma sporu 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Burak Taşkınsoy’un yönettiği 22.hafta mücadelesinde Soma sporu 2-0 mağlup eden 24Erzincanspor 4. Sıradaki yerini korudu.

Maça hızlı başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor ilk dakikalarda rakip ceza sahası içerinde yoğunlaştırdığı ataklarında gol bulamazken rakibe de hiçbir pozisyon vermeyince devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da atak oyununu sürdüren 24Erzincanspor 57. Dakikada oyuna giren yeni transferi İbrahim Yılmaz ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası ataklarını sürdüren 24Erzincanspor bu kez 84. Dakikada Adem Metin Türk ile durumu 2-0 yaptı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca mücadele ev sahibi takım 24Erzincansporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

22. hafta sonunda puanını 39 yapan 24Erzincanspor 4. Sıradaki yerini korudu. 24Erzincanspor 23. Haftada hafta sonu PLAY OFF mücadelesi veren Menemen spora konuk olacak. Ardından Ziraat Türkiye kupasında 2. Ligin tek temsilcisi olan 24Erzincanspor hafta içi süper lig ekibi MKA Ankaragücü spora konuk olacak.