Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor Etimesgut Belediye Sporu 2-0 mağlup etti

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 17. Hafta mücadelesinde kendi sahasında Etimesgut belediye sporu ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek 30 puan ve averajla 4. Sıraya yükseldi.

TFF 2. Lig Kırmızı

Hafta içi ziraat Türkiye kupasında 1. Lig ekiplerinden Erzurum sporu deplasmanda mağlup ederek 5. Tura yükselen 24Erzincanspor lig mücadelesinde de 2-0 galip gelerek taraftarlarını mutlu etti.

 Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan ve Necati Selçuk Şahin’in yönettiği 17. Hafta mücadelesinde 24Erzincanspor Etimesgut belediye sporu 2-0 mağlup ederek 4. Sıraya yükseldi.

Maça hızlı başlayan ve kanatlardan geliştirdiği ataklarla gol bulmaya çalışan ev sahibi takım 24Erzincanspor 9. Dakikada Kamil İçer ile bulduğu gol ile takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı. Gol sonrası ataklarını sürdüren ve birçok pozisyon bulan 24Erzincanspor ilk devrenin uzatmalarında Ziya Alkurt ile bulduğu gol ile devreye 2-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıda da atak oynayan ve gol arayan taraf 24Erzincanspor olurken bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. Rakip Etimesgut belediye spora fazla pozisyon vermeyen 24Erzincanspor mücadeleyi de 2-0 kazandı.

Oynadığı 17 hafta içerisinde aldığı 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 yenilgi sonrası topladığı 30 puan ile 4. Sıraya yükseldi. 24Erzincanspor 18. Haftayı bay geçerken gurubun ilk devre son maçında deplasmanda Fethiye spor ile karşılaşacak.