Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 10 kişi tamamladığı mücadelede Fethiye’den 3 puanla döndü

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 18. Hafta mücadelesinde Fethiye spora konuk olan 24Erzincanspor 3-1 galip ayrılarak devreyi 33 puan ile 4. Sırada tamamladı.

TFF 2. Lig Kırmızı

Fethiye ilçe stadyumunda oynanan ve Doğukan Yıldırım’ın yönettiği mücadelede konuk 24Erzincanspor deplasmanda gurubun iddialı takımlarından Fethiye sporu3-1 mağlut etme başarısını gösterdi.

Mücadeleye istekli başlayan konuk 24Erzincanspor 9. Dakikada Gencer Cansev ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik golü için atak geliştiren ev sahibi takım Fethiye spor defansa takılınca devre 24Erzincansporun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya baskılı başlayan ev sahibi takım Fethiye spor mücadelenin 57. Dakikasında Selim Kayacı ile eşitliği sağladı. 64. Dakikada ikinci sarıdan kırmızı katr gören konuk takım oyuncusu Özkan Yiğiter 24Erzincansporu 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra kontra atakla gol arayan 24Erzincan spor 10 kişi mücadele ettiği maçta 86. Dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviren Muhammed Enes Yılmaz ile 2-1 öne geçti. Uzatmalarda ev sahibi takımdan Murat Yılmaz kırmızı kart gördü. Mücadelede uzatmaların son sakikalarında bu kez konuk takım 24Erzincanspor oyuncusu Bahadır Taşkesen mücadele de son sözü söyleyen gole imza attı. Mücadele bu gol ile 24Erzincansporun 3-1 galibiyeti ile tamamlandı.

TFF 2. Lig Kırmızı gurupta yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni bir takımla lige başlayan 24Erzincanspor 18 maç sonunda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile topladığ 33 puan ve +16 averaj ile devreyi 4. Sırada tamamladı.

24Erzincanspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda 13 Ocak 2024 Cumartesi günü PLAY OFF mücadelesi veren İnegöl spora konuk olacak.