Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2023 Yılı Acılarımızla, Sevinçlerimizle Geride Kaldı

Erzincan barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk,tTüm Erzincanlıların ve meslektaşlarının yeni yılını kutlayarak, Yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde, unutmak istediğimiz bir yılı geride bırakarak, istediğimiz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, 2024 yılına giriyoruz” dedi.

Erzincan barosu Başkanı Av.

Başkan Aktürk mesajında; Yeni yıldan en büyük beklentimiz; ekonominin düzelmesi, Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve refah getirmesi; hiç bir anne ve babanın evladı için gözyaşı dökmediği şehitsiz bir yıl dileğidir. Yeni bir yılı karşılarken, aziz Şehitlerimize, Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Yeni yılın, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, geçmişte olduğu gibi inançlarımızı, geleneklerimizi, göreneklerimizi doyasıya yaşadığımız, halaylarda omuz omuza birlikte olacağımız güzel günlere vesile olmasını temenni ediyoruz. Yeni yıl da; hukukun üstünlüğü, yargı bağımsızlığı, savunma ve adil yargılama hakkının hakim kılınacağına; mesleki ve ekonomik sorunlarımızın çözüleceğine inancımız tamdır.

2024 yılının; adalet, sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve refah getirmesini diliyorum. Sizin ve ailenizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.