Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 bin 263 şahsın GBT sorgulanması yapıldı

Erzincan Valiliği 01-29 Şubat 2024 tarihleri arasında İl genelinde gerçekleştirilen denetimlere ilişkin istatistikî bilgilendirmelerde bulundu.

Erzincan Valiliği 01-29 Şubat

Şubat ayında Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere birçok konuda denetim uygulanarak cezai işlemler yapıldı.

 Erzincan Valiliği Şubat’ta İl genelinde gerçekleştirilen denetimlere ilişkin istatistikî bilgilendirmelerde bulundu. Şubat ayında Erzincan İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere birçok konuda denetim uygulanarak cezai işlemler yapıldı.

Şubat ayında 176 ekip ve 658 personelin katılımıyla okul çevreleri ve servis araçları denetimi gerçekleştirildi. 141 okul çevresi, 139 umuma açık yerler, 138 okul servis aracı denetlenirken 2 bin 263 şahsın GBT sorgulanması yapıldı.

Erzincan Valiliği; “Can Erzincan’ımızın huzuru ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.