Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 ilin yöresel ürünleri Erzincan’da tanıtılıyor

23 Şubat 10 Mart tarihleri arasında Erzincan Park AVM’ de Pars Fuarcılık tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan fuarda yöresel ürünlerin tanıtımının yanında mini sirk ve Mandıra Filozofu olarak bilinin Müfit Can Saçıntı’da söyleşide bulunacak.

23 Şubat 10 Mart

Erzincan Park AVM’ de Pars Fuarcılık tarafından açılan fuarda Ziyaretçilere yöresel ürünlerin yanı sıra mini bir sirk ve söyleşi etkinliği de yer alacak. Fuarda yüzlerce üretici ve firma stant açarak, hem yeni ürünlerini tanıtacak hem de yeni iş ortaklıkları kurma fırsatı yakalayacak.

FUARDA Kİ ÜRÜNLERİN TAMAMI ORGANİK

Türkiye genelinde yöresel ürünlerin yanı sıra hediyelik eşya fuarları da düzenlediklerini belirten Umut Kıranatlıoğlu, günümüze kadar 30’a yakın il dolaştık. Bu dolaştığımız illerin tamamında alışveriş merkezlerinin içerisinde gerçekleştirdik. 17 günlük yöresel ürünler tanıtım fuarımızı Erzincan Park AVM’ de düzenliyoruz. Fuarda ki ürünlerin tamamı organik ve kendi yörelerine ait ürünler. Bu fuarda ağırlıklı olarak deprem bölgesi illerden gelen esnaflarımız da bulunuyor. Fuarda Afyon’dan sucuk ve lokum, İzmit’ten pişmaniye, Bursa’dan kestane şekeri, Balıkesir’den pestil kömeleri ve diğer illerin yöresel ürünlerini Erzincan halkımızın beğenisine sunuyoruz.

MİNİ SİRK VE SÖYLEŞİDE OLACAK

10 Mart tarihine kadar devam edecek olan fuara tüm Erzincanlıları davet eden Kıranatlıoğlu, Burada günü birlik kampanyalar yapılıyor, sürpriz çekilişlerimiz oluyor. Erzincan halkımızın İlk günden itibaren gösterdiği ilgiye buradan teşekkür ediyorum. Buradan ayrıldığımızda Erzincan ilimizin tescilli Tulum peynirini alarak gittiğimiz diğer illere tanıtım amaçlı götürüyoruz. Bu fuarımızda her zamankinden farklı 2-3 Mart tarihinde mini sirkimiz olacak. Ayrıca 9 Mart tarihinde Mandıra Filozofu olarak bilinin Müfit Can Saçıntı’da söyleşide bulunacak” dedi.

Fuarda alışveriş yapan aileler farklı illerin yöresel ürünlerini tattıklarını ve mutlaka aldıklarını ifade ederek fuarın sergilenmesinde emeği olan Pars Fuarcılığa teşekkür ettiler.