Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

11 Milyon 166 bin kişiye hizmet verildi

Erzincan Kent içi Ulaşım Kooperatifi Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Albayrak 2023 yılı değerlendirmesi yaparak, 11 Milyon 166 bin kişiye taşıma hizmeti vermişiz bunların içinde 65 yaş ve engelli vatandaşlarımızın taşıması da var. Buda yaklaşık 2 milyon 520 bin kişi gibi bir rakama denk geliyor dedi.

Erzincan Kent içi Ulaşım

Erzincan’ın tamamına hizmet ettiğimiz için zaman içinde hizmette bazı aksaklıklar olsa da kaydı değer bir aksaklıkta yaşanmadığını belirten Albayrak,  Elhamdülillah. Bu sistemin hizmet noktasında daha ileriye gitmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Erzincanlı hemşerilerimizde bu sisteme başından beri sahip çıktıklarını biliyor ve kendilerine ayrıca teşekkür ediyoruz. Hizmet alanların en iyi hizmet almaları için kamu denetçiliği gibi çalışmalarının hizmete daha faydalı olacağını düşünüyorum dedi.

Albayrak; “Şehir içerisinde 74 tane aracımız var, bilindiği üzere Üniversite taşımacılığı da bizde. 21 araçla da orada öğrencilerimize hizmet ediyoruz. Ayrıca, eğitim öğretimin başında Erzincan valiliği burası ile ilgili çalışma başlattı. Erzincan kamuoyu da biliyor bunu.  Burada ki öğrencileri 4 liraya taşıyoruz. Artı kalan miktarını da Erzincan valiliği bir iş adamı vasıtası ile bize veriyor. Erzincan kamuoyu da bunu bilsin. Bazen bize serzenişlerde bulunuyorlar. İşte merkeze öğrenci neden pahalı üniversite ucuz diye. Bunu da ifade etmekte fayda var.

 

4 BELDE CAN KART SİSTEMİNE GEÇTİ

Albayrak; Erzincan’da ki 9 beldenin kanun gereği belde olması ile orada ki toplu taşıma sistemimde bir zaman olumsuzluk yaşandı. Erzincan belediyesi buraları ihale etti. 4 beldeyi. Çukurkuyu, Kavakyolu, geçit ve Yoğurtlu beldeleri. Vatandaşlar buraları çalıştırmak için ihaleye girip aldılar. Ancak kart sistemini de bize entegre ettik. Şuan can kartı kullanıyorlar. O araçlarda da can kartlar geçiyor. Bunlara ücretsi kartlarda dahil. Sistem aynı” dedi.