Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Emniyetten KENTHABER24’ e ziyaret

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halka İlişkiler ve Protokol Büro Amirliği, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Hukuk birimini KENTHABER24 İnternet Haber Sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ziyaret etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajını ileten Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halka İlişkiler ve Protokol Büro Amirliği Şube Müdürü Emre Kahraman ve beraberinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yasemin Öztürk KENTHABER24 İnternet Haber Sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak ile bir süre sohbet ettiler.

KENTHABER24 İnternet Haber Sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un mesajı ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halka İlişkiler ve Protokol Büro Amirliği Şube Müdürü Emre Kahraman ve beraberinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yasemin Öztürk’ün ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Birlikte çalışmaktan duyduğu memnuiyetlerini ifade etti.