Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Takır ve Süleyman Ailelerinin Mutlu Günü

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Halis Süleyman'ın oğlu düzenlenen düğün merasimi ile evlendi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Hasibe Servet Takır’ın kızları Cansu Takır ve Zülfiye-Halis Süleyman’ın ogulları Bahtiyar Süleyman hayatlarını birleştirerek mutluluğa ilk adımlarını attılar.

Özel bir salonda Erzincan belediye başkanı Bekir Aksun’un kıydığı nikah sonrasında evlilik cüzdanını alan çftin mutlulukları gözden kaçmadı.

Cansu Takır ve Bahtiyar Süleyman  çiftinin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak olan ve evlilik cüzdanı genç çifte teslim eden Erzincan belediye başkanı Bekir Aksun; “Genç kardeşlerime birlikte uzun ve mutlu bir ömür diliyorum. Her gününüzü böyle heyecanlı ve birbirinizi severek geçirin. Hayatın zaman zaman zorlukları olacaktır. Zor ve güzel günlerde hayatı paylaşmak gerekir. Hayatı paylaştıkça daha kolay ve güzel olur. Vatanımıza sağlıklı evlatlar yetiştirin. Sizlere birlikte uzun ve mutlu bir ömür dilerim”dedi.

Damat Bahtiyar Süleyman’ın babası Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı başkanı Prof. Dr. Halis Süleyman çok mutlu olduklarını ifade ederek 3 oğlum bir de kızım var. İki oğlumu ve bir de kızımı evlendirmiştim. Bahtiyar en küçük oğlum. Allah müürüvetini göstermeyi nasip etti. Çok güzel bir duygu ömür boyu mutlu olsunlar inşallah” dedi.

Düğün merasimine katılanlar çifte ömür boyu mutluluklar dilerken bizlerde KENTHABER24 gazetesi çalışanları olarak her iki çifte de mutluluklar dileriz.