Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Karaman’ın Acı Günü

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın Kayınpederi Recep Şahin (94) bir süredir İstanbul’da yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Şahin, Gölova’ya bağlı Günalan (Tümeker) köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Ak Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman’ın İstanbul’da bir süredir devam eden rahatsızlıkları nedeniyle yoğun bakımda olan kayınpederi Recep Şahin(94), hakkın rahmetine kavuştu. Şahin’in cenazesi 19 Ağustos 2019 pazartesi günü ikindi namazına müteakip Gölova’ya bağlı Günalan (Tümeker) köyü’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreninin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili Sayın İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş ve beraberindeki heyet Erzincan Milletvekili Sayın Süleyman Karaman ve cenaze yakınlarına taziyede bulunarak, sabırlar dilediler.

Sivas’ın Gölova ilçesine bağlı Günalan Köyünde düzenlenen cenaze merasimine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Sivas Milletvekili Sayın İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır, Erzincan eski Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Sivas Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, bazı kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı..

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet haber sitesi olarak,  merhuma Allahtan rahmet diler, Milletvekili Süleyman Karaman, ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz..