Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosundan Duyarlı Davranış

Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk Erzincan Barosu olarak Elazığ ve Malatya İlinde yaşanan ve Ülkeyi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle afet zade vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve Erzincan dahil birçok ilde en fazlada çevre iller Adana, Malatya, Siirt, Tunceli ve Erzincan’da hissedilen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 29 yuttaşımıza Allah’tan rahmet 1243 yaralıya açil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Aktürk daha evvel deprem faaliyetini -yaşamış bir şehrin insanları olarakkayıpların artmaması en büyük demennimiz diyerek, “depremi yaşayan tüm halkımıza geçmiş oldun diyoruz.

ELAZIĞ VE MALATYA’DAKİ AFAETZADE VATANDAŞLARIMIZ İLE DAYANIŞIYORUZ

Başkan Aktürk, Gün dayanışma günüdür diyerek, Hemşerilerimiz ve Erzincan barosu üyelerimizin desteklerini bekliyoruz. Erzincan Barosu olarak Elazığ ve Malatya ilinde yaşanan ülkemizi derinden yaralayandeprem felaketi nedeniyle afetzade vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, toplanan yardımlar en kısa zamanda ulaştırılacak” dedi.

Başlattıkları kampanyada mevsim şartları sebebiyle vatandaşların mağduriyetinin artmaması için, küçük çocuklara bot, kaban ve battaniye yanı sıra afet bölgesine gönderilmek üzere bağışlanacak gıda, giyecek ve benzeri yardım malzemelerinin MER PLAZA adli yardım bürosuna veya baro kalemine acil teslimi gerekmektedir. İrtibat için 0545 446 19 73 numaralı telfona ulaşılabilir.

Yapılan çağrı sonrasında 25 Adet Mont, 25 Çift Bot ve 25 adet bere Elazığ’da depremzedelere ulaşımı sağlandı.