Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seminer Verildi

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında Erzincan Barosunda trafik ve iş kazalarından doğan davalar ve yargılama usulü konulu seminer verildi.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim

Erzincan Barosu konferans salonunda gerçekleştirilen trafik ve iş kazalarından doğan davalar ve yargılama usulü konulu seminere Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk, TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Sinem Hacıeminoğlu, TCDD Hukuk Müşaviri Av. Coşkun Türkmen, Ankara Barosundan Av. Emre Eren, Erzincan Barosu üyesi avukatlar ile birlikte stajyer avukatlar katıldı.

Erzincan Barosu konferans salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmalarını yapan Erzincan Baro Birliği Başkanı Av. Âdem Aktürk, 2019 yılı baromuz üyesi avukatlar ve stajyer avukatlarımıza yönelik hizmet içi eğitimlerimiz devam ediyor. Bugün burada çok değerli konuklarımızın trafik ve iş kazalarından doğan davalar ve yargılama usulü konulu seminerleri için buradayız. Kendilerine hoş geldiniz diyor sizlere de katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim dedi.

TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Sinem Hacıeminoğlunun sorumluluğunda gerçekleştirilen seminerde, TCDD Hukuk Müşaviri olan Av. Coşkun Türkmen ve Ankara Barosundan Av. Emre Eren sunumlarını gerçekleştirdiler.

Erzincan Barosunda gerçekleştirilen seminer sonrasında katılımcılara ikramlarda bulunulması ve toplu fotoğraf çekimi ile seminer tamamlandı.