Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet Halkın Ayağına Gidecek

Çalışmalarını hızlandıran Erzincan Belediyesi, Cumhuriyet Meydanında bulunan ofiste de hizmet verecek ve aynı zamanda Mobil Beyaz Masa ile halkın ayağına gidecek.

Çalışmalarını hızlandıran Erzincan Belediyesi,

Hemşerilerinin sorunlarının çözüm noktasında çalışmalarını hızlandıran Erzincan Belediyesi, Cumhuriyet Meydanında bulunan ofiste de hizmet verecek ve aynı zamanda Mobil Beyaz Masa ile halkın ayağına gidecek.

Erzincan Belediyesi halkın şikâyet, talepleri ve önerilerini en kısa yoldan değerlendirerek çözüme ulaştırmak için iki ayrı hizmeti hayata geçirdi. Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ‘‘Erzincan Belediyesi olarak vatandaşa daha yakın olmak açısından Beyaz masayı hemşerilerimize daha da yakınlaştırdık’’ dedi.

Vatandaşların belediye ile ilgili i şikâyet, talepleri ve önerilerini daha rahat ve kolaylıkla tamamlamasına yardımcı olmak amacıyla faaliyet gösteren Beyaz Masa, artık Cumhuriyet Meydanında bulunan ofiste de hizmet verecek ayrıca Mobil Beyaz Masa ile halkın ayağına gidecek.

Erzincan Belediyesi içerisinde bulunan Beyaz Masa’nın yanı sıra vatandaşların belediye ile ilgili talep, şikâyet ve önerilerini Belediye binasına gitmeden daha rahat ve kolaylıkla tamamlamasına yardımcı olmak amacıyla Cumhuriyet meydanında Beyaz Masa ofisi gerçekleştirilen tanıtım organizasyonu ile hizmete girdi.

BEYAZ MASAYI DAHA DA YAKINLAŞTIRDIK

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kayser’in katıldığı tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ‘‘Erzincan Belediyesi olarak vatandaşa daha yakın olmak açısından iki hizmeti şu anda sunmanın onurunu yaşıyoruz dedi..

Başkan Başsoy, Beyaz masayı hemşerilerimize daha da yakınlaştırdık. , Biliyorsunuz Belediye Binamızda Beyaz masa diye bir birim var, bu birimde vatandaşların direk irtibat kurduğu, telefonla veya bizzat başvurarak, isteklerini taleplerini önerilerini aldığımız şikâyetlerini aldığımız bir birimimizin aynısını şu anda Cumhuriyet Meydanında ofis birimi olarak, birbiriyle Entegre çalışacak sistemi, buraya kurmuş bulunuyoruz. Burada ki arkadaşımız vatandaşlarımızın ilk adımda bütün talepleri burada değerlendirecek, merkez beyaz masaya aktaracak ve oradan da birimler aktarılıp şikâyetleri ve temennileri değerlendirmiş olacak.

Haber: Hasan Çakmak