Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mazbatalarını Aldılar

Erzincan’da 31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlığa seçilen 26 muhtar İl seçim kurulundan mazbatalarını alarak göreve başladılar. İlk kez seçilerek göreve başlayan muhtarlar oldukça heyecanlı göründüler

Erzincan’da 31 Mart yerel

Erzincan’da 31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlığa seçilen 26 muhtar İl seçim kurulundan mazbatalarını alarak göreve başladılar. İlk kez seçilerek göreve başlayan muhtarlar oldukça heyecanlı göründüler.

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Kazım Karabekir mahalle muhtarı Oğuz Tekcan seçim sonrası seçilen muhtarlara başarılar dileyerek yaptığı değerlendirmede; “ 26 mahallemizin muhtarları belli oldu. İlimizde oldukça şeffaf bir seçim geçirdi. Kaybeden arkadaşlarımıza verdikleri 5 yıllık hizmetten dolayı teşekkür ederim, bu bir hizmet yarışı idi. Şimdi yeniz seçilen arkadaşlarımıza devrediyorlar. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da buradan şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Tekcan açıklamasının devamında; “31 Mart 2019 da yapılan mahalli idareler yerel seçiminde Erzincan’da 26 mahalle muhtarlığı için 150 ile 170 kişi müracaat etmiştir. Mahalli idareler seçimleri sonucunda 26 mahalle muhtarımız seçimleri kazanıp mazbatalarını alaraktan göreve başlamışlardır. Yeni seçilen arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar dilerim. Erzincan’ımıza, mahallelerimize hayırlı olsun.

Haber: Hasan Çakmak