Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umre Yolcuları Kutsal Topraklardan Döndüler

Umre ziyaretleri için Erzincan’dan kutsal topraklara giden 90 kişilik Umre kafilesi Mekke`de 10 gün, Medine`de ise 6 gün olmak üzere toplam 16 gün kutsal topraklarda kalarak Umre vazifelerini yerine getirilerek döndüler.

Umre ziyaretleri için Erzincan’dan

2019 yılı hac döneminden önce son Umre yolcuları memleketlerine döndü. Erzincan İlinden yaklaşık 90 Umreci Haziran ayının son haftasında kutsal topraklara gitmiş yaklaşık 15 günlük Umre ziyaretlerini tamamlayarak Erzincan’a döndüler.

Umre ziyaretlerini tamamlayarak Memleketlerine dönen Umreciler bir yandan döndükleri için mutluluklarını ifade ederken Kutsal topraklarda yaşadıkları duygu dolu anları yakınları ile paylaştılar.

Umre dönüşü evinde yakınlarını ve misafirlerini ağırlayan Sinan Bayındır; Umremiz çok güzel geçti. Görevlilerde bizlerle çok iyi ilgilendiler. Bizlerde ibadetlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Allah herkese o kutsal yerleri görmeyi, Hac ya da Umreyi nasip etsin” dedi.

Ziyarete giden cami cemaati ve mahalle komşularına Umre ziyareti ile ilgili ziyaretini anlatan Umreden dönen Sinan Bayındır ziyarete gelenlere Zemzem ve hurma ikramında bulundu.