Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocaklarından Ahıskalı Soydaşlarına Kurban Eti

Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz aracılığı ile Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığı kurban kesim ve dağıtımı faaliyetleri kapsamında Üzümlü ilçemizdeki Ahıskalı soydaşlara, Ülkücü Şehit ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından

Ülkü Ocakları Genel Merkezinin aracılığıyla gerçekleştirilen ve Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığı tarafından Erzincan Üzümlü ilçesinde ikamet eden Ahıskalı soydaşlara, Ülkücü Şehit ailelerine ve ihtiyaç sahibi 401 aileye yardım paketi dağıttı.

       

Yapılan yardımlar ile ilgili olarak bilgi veren Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Vasfi Karatepe, “Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz aracılığı ile bizlere ulaştırılan kurban etlerini Üzümlü ilçemizdeki Ahıskalı soydaşlarımıza, Ülkücü Şehit ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.  Bu yardımlaşmada emeği geçen başta Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı aynı zamanda MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, Almanya Türk Federasyonu yetkililerine ve hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz. Yüce Allah yapılan hayırları ve harcanan emekleri kabul etsin.

        

Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Vasfi Karatepe Ülkü Ocakları mazluma umut olmaya, kardeşlerine el uzatmaya devam edecektir” dedi.