Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜGVA, Gençleri Hem Eğitim Hem de Sosyal Hayatında Desteklemeye Devam Ediyor

TÜGVA, Ortaokullu öğrenci ve velilerine yönelik “Türkiye’nin Kitap Kurtları Yarışıyor” adlı projesi ile kaybedenin olmadığı bir yarışma düzenleyerek yüzlerce ortaokullu gençleri okumaya, öğrenmeye ve ödüllendirilmeye devam ediyor

TÜGVA, Ortaokullu öğrenci ve

Türkye Gençlik Vakfı Erzincan Şube başkanı Fatih Yeşibaş Türkiye’nin Kitap Kurtları Yarışıyor” adlı Projenin son başvuru tarihinin 24 Kasım olduğunu belirterek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yeşilbaş açıklamasında, Ortaokullu öğrencilerimizle ve velilerimiz ile her fırsatta istişare etmeye ve talepleri doğrultusunda ilimizde yol haritası çizmeye özen gösteriyoruz bunun için “Haydi Gel Ortaokullular Tanışıyor” programı ile onlarca öğrencimiz ve velimiz ile buluşma etkinliği düzenledik.
Liseli Gençlerimizin talepleri doğrultusunda hem de liseli gençlerimizin yönetim merkezinde olduğu bir proje ile destek olmaya devam ediyoruz ve diyoruz ki “Lise Sıralarında Üniversite Eğitimi” için Haydi Enderun Okuluna. Tıp okulu, Hukuk okulu, Mühendislik okulu ve Diplomasi okulu başta olmak üzere alanında uzman isimlerle eğitim vermeye, teknik geziler düzenlemeye ve kişisel gelişimine katkı sağlamaya gayret ediyoruz. 

Vakfımızda gençler olurda eğlence olmaz mı  E-spor koordinatörlüğümüz ile Pubg mobile turnuvası başlattık. Gençlerimizin yoğun ilgisi ile eğlenceli vakitler geçirmeye devam ediyoruz.

Bu arada lise gençliğimiz akımını kendi buldu ve her hafta birbirinden farklı güzel sözleri sınıf tahtalarına yazarak gün geçtikçe akımı büyütüyorlar. Bu haftanın sözü Yunus Emre’den oluyor “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” diyerek tüm gençlerimizi #YazTahtaya akımına davet ediyoruz.
Üniversite gençliğimiz “Fikir üreten bir gençlik” sloganıyla başlattığı Türkiye Fikir Kongresi gençlerin konuşup kıymetli hocalarımızın yorumladığı bir program olarak devam ediyor.

Her hafta üniversitemizin farklı kampüslerinde buluşmalar düzenleyerek Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir muhabbet iklimde buluşuyoruz. Üniversite hanım koordinatörlüğümüz Aile Hayatı üzerine düzenlemiş olduğu sohbetlerde bu hafta konuğumuz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yalçıkaya hocamız oldu.

Kadın ve Aile koordinatörlüğümüz ev ziyaretlerine devam ederek Erzincan kadınlarına ve ailelerine hani noktada fayda sağları görüşerek istişarelerine devam ettiriyor. Kadın ve aile koordinatörlüğümüzün bu haftaki sohbetinde Kişiliğin Diriliş Vaktini konuşmak üzerine Muradiye TAŞ Hanımefendiye kulak verdik.  

Şehitlerimiz ve Aileleri bizler için kutsaldır. Bu noktada her fırsatta ziyaretlerde ve istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz. Bu haftaki en kıymetli ziyareti Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneğine gerçekleştirdik. Maalesef bazı çirkinlikleri işittiğimiz bu günlerde TÜGVA Erzincan Gençleri olarak bu dinin ve toprakların verdiği ahlak örtüsünü hep üzerimizde taşıyacağız. Biz gençler her daim “İyiliği Emretmek Kötülükten Nehyetmek” yolunda son güne kadar çalışacağız.

Üniversite Camimizde, başta memleketimizde şehitlik makamına yükselen Şehit J. Uzm. Çvş. Burak Tortumlu başta olmak üzere tüm şehitlerimiz adına okuduğumuz hatmi şerifler için Cuma namazına müteakip Mevlidi şerif okuttuk. 

Biz TÜGVA Erzincan Gençliği olarak, Kökü ezelde ve dalı ebette olan bir davanın aşkında bir Gençlik. Milletine, ümmetine ve tüm insanlığa hayırlar teşkil eden bir Gençlik şiarıyla çıkmış olduğumuz bu mukaddes yolda gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.
tüm konularda detaylı tüm bilgiler için :  tugva.org  web adresi üzerinden ulaşabiliniyor