Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB Yatırımcılarını Bekliyor

Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman, yatırımların devam ettiğini dile getirerek yatırımcıların teşviklerden yararlanarak sanayi ve ekonomiye katkı sunacaklarını söyledi.

Erzincan Organize Sanayi Bölge

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi 66 firmada bin 600 civarında çalışanla Erzincan iş alanına katkı sağlamaya devam ediyor. Farklı alanlarda yapılan çalışmaların daha da genişleyeceğini dile getiren Nayman, yatırımcıların şehrinde kazançlı çıkacağını ifade etti.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman; “Erzincan Organize Sanayi Bölgemizde 66 firmamızla Erzincan üretimine destek vermekteyiz. Bin 600 civarında çalışan personelle de Erzincan da ki iş istihdamına destek vermekteyiz. Farklı alanlarda her türlü yatırım gelmektedir. Şuan ad ada yatırım yapmak isteyip çalışma yapan firmalarımızda mevcut.

Erzincan 4. Bölgede olmasına rağmen 6. Bölgenin teşviklerinden yararlandığını belirten Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Nayman Bu teşviklerden yararlandığı için şuan da çok avantajlı bir konumda teşvik açısından. Bu yüzden yatırımcılarımız Erzincan’ı tercih edebilirler” dedi.