Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kışa Merhaba Gecesinde Bir Araya Geldiler

Erzincan Baro Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Kışa merhaba gecesi bu yıl Ergan Kayak Merkezinde Erzincan Barosu üye avukatlar ile stajyer avukatların da katılımı ile gerçekleştirildi.

Erzincan Baro Başkanlığı tarafından

Türkiye’nin en uzun pistine sahip, gece kayak yapabilme imkânı olan, eşsiz güzellikteki manzarasıyla görülmeye layık Ergan Dağı Kayak Merkezinde Erzincan Barosu tarafından “Kışa Merhaba Gecesi” yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yorucu ve stresli geçen günlerin yorgunluğunu atmak adına gerçekleştirilen geceye; Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Yönetim kurulu üyeleri, Baro üyesi avukatlar, stajyer avukatlar ile aileleri ve çocuklarla birlikte 200’ü aşkın kişi katıldı.

Gerçekleşen gece ile ilgili konuşan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, “Meslektaşlarımız için kışa merhaba gecesi düzenledik. Gerçekten güzel bir program olduğuna inanıyorum. Avukatlarımızın aileleriyle birlikte katıldıkları bu birlik, beraberlik ve dayanışma gecelerini rutin hale getirdik. Mesleğe yeni başlamış avukatlarımızla kıdemli avukatlarımızın kaynaştığı, sıcak sohbetlerin yapıldığı gecemizde, canlı müzik eşliğinde sınırsız içecek ve yemek ikramlarımız oldu.

Ayrıca gün içindeki kayak organizasyonumuz, doğa yürüyüşleri, kartopu ve kızak ile kayma etkinliklerimizde meslektaşlarımızla keyif dolu anlar yaşadık, mutlu olduk. Güzel bir ortamda sağlanan bu gecemizde yıl boyunca geçen yorucu ve stresli ortamdan meslektaşlarımızı bir süreliğine de olsa uzaklaştırmış olmaktan ayrıca mutluyum. Programımıza yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyor, beraberliğimiz ve dayanışmamızın artmasına vesile olacak böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtmek istiyorum.” Dedi.

Geceye katılan Avukatlar ise, “Geleneksel hale getirilen bu gecelere ailelerimiz ile katılarak stresimizi atıyoruz. Çok sık bir araya gelemediğimiz meslektaşlarımız ile daha çok kaynaşıyoruz. Bu güzel geceyi düzenleyen Baro Başkanımız Âdem Aktürk ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Erzincan Barosu olarak, Kışa Merhaba Gecemize yoğun katılım gösteren, katkı ve desteklerini esirgemeyen meslektaşlarımıza, ailelerine teşekkür ederiz.