Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Başkan Subaşı’ndan Önemli İmza

Güngören Kulüplerinden İstanbul Gençler gücü Spor Kulübü genç Başkanı Özgür Subaşı Özel Ataköy Hastanesi İle Protokol Anlaşması İmzaladı. Protokol ile Sporcular ve ailelerine indirim sağlanıyor

Güngören Kulüplerinden İstanbul Gençler

Yapılan Protokol anlaşmasında 17 yaş altı sporcuların muayenesi ücretsiz olurken 18 yaş üstü olan sporcularında muayenesi 20 TL olacak. İstanbul Gençler gücü spor kulübü üyeleri ve çalışanlarına birinci derece yakınlarına da Poliklinik hizmetlerinden, SGK’ lı olanlardan görüntüleme ve laboratuvar ücretli hastalardan Yüzde 30 indirim, tedavi ameliyat sırasında kullanılan hizmetlerinden de özel indirimlerden faydalanılacak. Ayrıca sporcular toplu halde hastane servisiyle kulüp Lokallerinden alınıp muayene edildikten sonra tekrar Kulüp Lokaline hastane servisiyle götürülecek.

Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, “Özel Ataköy hastanesiyle yapılan protokol ile tedavi giderlerinde Güngören’ de bulunan 12 Amatör takıma özel indirim sağlanacak ve İstanbul Gençler gücü Spor kulübümüzün sporcuları ve aileleri de yaptığımız anlaşmadan faydalanacak. 2019-2020 Futbol sezonunda bizim için önemli olan sporcu sağlığı bize bu imkânı sağlayan özel Ataköy hastanesi yönetimine teşekkür ederiz” dedi.

İstanbul Gençler gücü spor kulübü genç başkanı Özgür Subaşı ve Özel Ataköy Hastanesi yönetim kurulu başkan yardımcısı Pınar Bayramgüller ile vekili Elif Sayınbulut’la Güngören Takımı İstanbul Gençler gücü spor kulübü ve diğer 12 tane amatör spor kulübü sporcuları için Protokol yaparak imza attılar.