Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'ı Temsil Ettiler

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, 2 Eylül 2019 tarihinde, Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen olan 2019-2020 Adli Yıl Açılış törenine katıldıklarını belirtti.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ün de katıldığı törende, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Emre Bölükbaşı, Av. Abdülkadir Erem,  Av. Buket Yavuz, Av. Gülkız Düğeroğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ferhat Yavuz, TBB Delegesi Av. Ahmet Cavit Bayraktar ve Denetim Kurulu Üyesi Av. Deniz Geyik de hazır bulundu.

Yeni adli yılın açılışı ile ilgili olarak program sonrası konuşan Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk, “Vatandaşlarımızın yargıya ilişkin sorunları ve bizlerden beklentileri vardır. Meslektaşlarımızın yargıya ilişkin sorunları ve bizlerden beklentileri vardır.

AVUKATLARIN SORUNU, VATANDAŞIN SORUNUDUR.

Sorunlarımız büyüktür diyen Başkan Av. Aktürk,  Ancak hepsinin çözümü vardır. Karşılıklı anlayışla, hoş̧ görüyle, doğru iletişimle tüm sorunlarımızı çözebiliriz. Bunun için varız dedi.

Yargı Reformu Strateji Belgesi’nde sorunlarımızın önemli bir kısmının çözümüne yer verildiğini ifade eden Av. Aktürk, Kısa süre içerisinde yasalaşması için takipçisi olacağız. Yeni adli yılın, hepimiz için adil bir yıl olmasını diliyoruz. Yeni Adli Yılın, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olmasını diliyor; hukuki güvenliğe, hızlı, adil, tarafsız bir yargıya vesile olmasını temenni ediyoruz. Adaletin tesisi için fedakârca görev yapan değerli meslektaşlarıma, hâkim ve savcı ve yargı çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyoruz.

Başkan Av. Aktürk son olarak görevi başında ya da görevi sebebiyle şehit düşmüş olanlar başta olmak üzere hayatlarını kaybetmiş tüm yargı mensuplarını rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.