Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Baro Başkanı Aktürk mazbatasını aldı

Hafta sonu gerçekleştirilen Erzincan Barosu Seçimli olağan genel kurulda üst üste üçüncü kez başkan seçilen Erzincan barosu başkanı Av. Âdem Aktürk, İlçe seçim Kurulu başkanı Hâkim Halil Odabaş’tan mazbatasını aldı.

Hafta sonu gerçekleştirilen Erzincan

Üst üste üçüncü kez Baro Başkanı seçilerek güven tazeleyen ve Mazbatasını alan Başkan Av. Aktürk, seçilmesi sonrası tebrikleri kabul etti.

Mazbatasını İlçe seçim Kurulu başkanı Hâkim Halil Odabaş’tan aldıktan sonra tüm oy kullanan Erzincan barosu üyesi avukatlara teşekkür eden Başkan Av. Aktürk, “”Baromuzun Olağan Genel Kurulu’nda avukat arkadaşlarımız oyları ile bana baro başkanlığı görevini üst üste üçüncü kez tevdi etmişlerdir. Görevim süresince tarafsızlığımızı koruyarak tüm meslektaşlarımızın yanında yer aldık. Meslek onurumuza yakışan bir şekilde etkin, çalışkan, duyarlı, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı ilkelerine bağlı bir baro olmak için çabaladık.

YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR

Benimle birlikte aldıkları oylarla yönetime girmeye hak kazanan arkadaşlarla el ele verip güzel hizmetler vereceğime inanıyorum. Herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.