Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başsoy ve Bal Ailesinin Mutlu Günü

Bir önceki dönem AK Partiden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’un oğlu Emrah Başsoy ve Uğur Bal’ın kızı Şeyda Bal Büyük Erzincan Otelinde gerçekleştirilen düğün töreni ile mutluluklarını perçinlediler.

Bir önceki dönem AK

PANDEMİ nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak Büyük Erzincan otelinde Belediye Başkanı Bekir Aksun’un nikâhını kıydığı törende çiftin nikah şahitliklerini Erzincan Vaslisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle yaptı.
Başsoy ve Bal Ailelerinin mutlu gününde düğün merasimine Erzincan Vaslisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 26. Dönem Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan İl Özel İdaresi başkanı Bekir Yıldız, İlçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri Başsoy ve Bal aileleri yakınları ve dostları her iki aileyi de yalnız bırakmadılar.
Evlatlarının bu mutlu gününde davete katılan tüm dostlara teşekkür eden Başsoy ve Bal Aileleri, ‘Allah herkese böyle güzel günleri görmeyi nasip etsin. Evlatlarımızın mürüvvetlerini görerek mutlu olduk’ dediler. 
Misafirleriyle yakından ilgilenen her iki ailenin evlatları, ömür boyu mutluluğa imza atarak davetlilerin de tanıklığı ile mutluluk yolculuğuna çıktılar