Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Av. Aktürk, Ordumuzun Yanındayız

Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk” Mehmetçiğin başlattığı Barış Pınarı Hareketinin sonuna kadar arkasında olduklarını ve kahraman ordumuzun yanında olarak tüm gücümüzle destekliyoruz” dedi.

Erzincan Baro Başkanı Av.

Baro başkanı Av Âdem Aktürk: Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, hudutlarımızda ve bölgede barış, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeyinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ ‘a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, “Barış Pınarı Harekâtı” 09 Ekim 2019 saat 16:10’da başlatılmıştır.

Harekât, ülkemizin uluslararası hukuktan kaynaklanan hakları, BMGK ‘nin terörle mücadeleye yönelik özellikle 1624 (2005), 2170 (2014) ve 2178 (2014) sayılı kararları ve BM sözleşmesinin 51’inci maddesinde yer alan Meşru Müdafaa Hakkı çerçevesinde, Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygılı olarak yerine getirilmektedir.

Her zaman lanetlediğimiz terörü bitirmek için; Suriye’nin kuzeyinde başlayan Barış Pınarı Harekâtının sonuna kadar arkasında ve Devletimizin yanındayız.

ÜLKEMİZİN, HİÇ KİMSENİN BİR KARIŞ TOPRAĞINDA GÖZÜ YOKTUR

Ülkemizin huzur ve güvenliği, bölgenin terör yapılarından arındırılması ve insanların huzur içinde yaşayabilecekleri bir yer haline gelene kadar, Barış Pınarı Harekâtı azim ve kararlılıkla devam edecektir.

KAHRAMAN ORDUMUZUN YANINDAYIZ VE TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLİYORUZ

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olaylarda hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Milletimize başsağlığı ve sabır, tedavileri süren yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Ülkemiz, komşularımız, mazlum milletler ve insanlık için huzur temenni ediyor, ülkemizde, bölgemizde ve bütün dünyaya kalıcı barış diliyoruz. Dileğimiz ve isteğimiz; sınır ötesi harekâtın Şehit verilmeden biran evvel neticelendirilmesidir. Allah; Kahraman Askerlerimizi korusun, Ordumuzu daima muzaffer etsin. Zaferlerimiz destan, yolumuz hep açık olsun” ifadelerini kullandı.